Poe Nyunda


Senin, 04 Februari 2019. “Rojong budaya sunda dina poe nyunda” mangrupi tema acara poe nyunda taun ieu. Acara ieu rutin diayakeun ku MTs Asih Putera. Acara poe nyunda di isi ku kaulinan barudak sapertos oray-orayan,…

Read More...

Juara 3 – Recycled Craft


Sabtu, 2 Februari 2019. Alhamdulilah Tim Recycled Craf MTs Asih Putera yang diwakili oleh, Nadifa Fakhira Gilang Indryan (8D), Annisa Noviandra Kaunis (8C), dan Insyira Izdi Pearlyan (8C), berhasil meraih Juara 3 Lomba Recycled Craf…

Read More...